The Green Room Hoorn

Nieuw in Hoorn. Bloemservice Haring is al jaren een begrip in Hoorn. kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Daar voegen we graag nog een aantal begrippen aan toe! Creativiteit en ‘Heel Goed, maar niet Duur”. Dus hebben we gemeend ook de naam te moeten aanpassen. Niets kan eeuwig duren nietwaar? vanaf heden is de naam: The Green Room Hoorn. Lees: een bloemist die streeft naar beter!

Ons doel en onze missie is om u en anderen vooral blij te maken. Bloemen houden van mensen, wij houden van blije mensen!

Of het nu gaat om een klein boeketje ( toefje) als een ‘schatje van The Green Room’, of als het gaat om een weelderig boeket of bloemstuk, ‘we are the best’!

Ook trouwen heeft bij ons de volle aandacht. De mooiste dag van uw leven heel bijzonder maken dat is ons devies.

In minder blije tijden bij een overlijden, als we afscheid moeten nemen van een geliefde, staan we u graag bij. Wij zijn er op uit om het grote verdriet een beetje te verzachten. Immers bij afscheid nemen past een waardige wijze, waarbij bloemen de emoties zo goed kunnen weergeven. Bloemen kunnen verzachten. Wij doen in ieder geval ons uiterste best. Een beetje blij kunnen zijn dat de laatste eer een goede is. klik op deze link!

Wij willen graag de “blijmakers”zijn.

The Green Room Hoorn
      ‘de blijmakers!’

Adres

Kleine Noord 8
1621 JG Hoorn

0277-591656
hoorn@greenroom.nl
www.greenroomhoorn.nl