Flowerworld Vlissingen

Dag beste bloemliefhebbers.

Ik ben Wil van Oefelen. Nee we zijn nog geen The Green Room winkel, maar wel aangesloten bij deze groep van enthousiaste bloemisten. Ik ben bij The Green Room omdat ik houd van mij vak. Het werken met bloemen en bloemproducten. Vooral de creativiteit waar The Green Room naar streeft spreekt mij erg aan.

Kom een langs in mijn winkel in het centrum van Vlissingen.
Daar wordt je blij van!

 


Flori-Cultura Amsterdam Osdorp

Hi, Ik ben Belinda van de Flori-Cultura.

Wij zijn blij met The Green Room! Dat komt omdat we dol zijn op bloemen en vooral van het maken van mooie bloemproducten. Met de collega’s van alle The Green Room winkels hebben wij veel contact. We wisselen ideeën uit en motiveren elkaar om alleen het allerbeste te bieden! Zo zijn wij beroemd om onze bloementaartjes! Deze zijn nu in alle The Green Room winkels beschikbaar!

Flori-Cultura
‘Heel goed, niet duur!’

Toefjes


The Green Room Hoorn

Nieuw in Hoorn. Bloemservice Haring is al jaren een begrip in Hoorn. kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Daar voegen we graag nog een aantal begrippen aan toe! Creativiteit en ‘Heel Goed, maar niet Duur”. Dus hebben we gemeend ook de naam te moeten aanpassen. Niets kan eeuwig duren nietwaar? vanaf heden is de naam: The Green Room Hoorn. Lees: een bloemist die streeft naar beter!

Ons doel en onze missie is om u en anderen vooral blij te maken. Bloemen houden van mensen, wij houden van blije mensen!

Of het nu gaat om een klein boeketje ( toefje) als een ‘schatje van The Green Room’, of als het gaat om een weelderig boeket of bloemstuk, ‘we are the best’!

Ook trouwen heeft bij ons de volle aandacht. De mooiste dag van uw leven heel bijzonder maken dat is ons devies.

In minder blije tijden bij een overlijden, als we afscheid moeten nemen van een geliefde, staan we u graag bij. Wij zijn er op uit om het grote verdriet een beetje te verzachten. Immers bij afscheid nemen past een waardige wijze, waarbij bloemen de emoties zo goed kunnen weergeven. Bloemen kunnen verzachten. Wij doen in ieder geval ons uiterste best. Een beetje blij kunnen zijn dat de laatste eer een goede is. klik op deze link!

Wij willen graag de “blijmakers”zijn.

The Green Room Hoorn
      ‘de blijmakers!’


The Green Room Doesburg

Hi! Graag presenteren we ons als het The Green Room Doesburg team! Wij zijn altijd maar bezig met nieuwe ideeën voor het verwerken van bloemen.

Dat omdat we graag mensen tevreden willen stellen of beter gezegd, een beetje blijer te willen maken. Of het nu is dat u uzelf wilt verwennen of of als u anderen een groot plezier wilt doen.

Hele blije bruiden en bruidegoms is ook een doel van ons. blije gasten op de bruiloft met prachtige corsages, maar ook door zaalversieringen en tafelstukken. het maakt een bijzonder dag heel speciaal.

Voor de minder prettige dagen als we afscheid van iemand moeten nemen door een overlijden, zijn wij er op uit om het grote verdriet een beetje te verzachten. Immers bij afscheid nemen past een waardige wijze, waarbij bloemen de emoties zo goed kunnen weergeven. Bloemen kunnen verzachten. Wij doen in ieder geval ons uiterste best. Een beetje blij kunnen zijn dat de laatste eer een goede is. klik op deze link!

Wij willen graag de “blijmakers”zijn.

 


The Green Room Anjelier Heerenveen

Aan de Passage 12 te Heerenveen staat een heel bijzondere bloemenwinkel. Net in een geheel nieuw jasje gestoken! The Green Room Heerenveen! Peter en zijn mensen staan dag en nacht voor u klaar om u te verassen met bijzonder bloemwerk. Het is hun passie om u te tevreden testellen of nog beter, u blij te maken. Een glimlach is de beloning waar zij op uit zijn!

Beter met Peter!

The Green Room Anjelier
‘om blij van te worden!’

 


The Green Room Alphen

In Alphen aan den Rijn staat Werner Gommers met zijn team voor u klaar.

Verrassen, verblijden en vooral tevreden stellen is onze missie!

Wow! Het blauw blijft favoriet met wit en roze!

Wow! Het blauw blijft favoriet met wit en roze!


The Green Room ’Liesbeth’

In december 2001 heeft ’Liesbeth’ haar poorten geopend in het  winkelcentrum ‘Brink’ te Zutphen.
Liesbeth Bunt heeft al 30 jaar diverse bloemenwinkels in Zutphen mogen exploiteren. Zij beschikt over een ruime ervaring!

The Green Room ’Liesbeth’ heeft de beschikking over een aantal prima vakkrachten. Zij staan dagelijks klaar om aan al uw wensen te voldoen.

Sinds 2003 heet de winkel:

The Green Room Liesbeth
       daar lééft het!

The Green Room ondersteund als landelijke organisatie de aangesloten bloemisten. Daardoor kunnen Liesbeth,
Jolanda en Joyce zich volledig richten op hun vak.
Dat betekent dat ze bij de toppers behoren.